|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
no jak myslis, jsem to psal jako nabidku, u nas je normalni se navstevovat a parit, tak muzem online,tedy
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
|
Ne ja jen vis co,v klidu ale ja jen abych nezklamal,clovek je plnej ocekavani a pak ho zklamu ,takze ja nejsem proti ale neumim to,muzem zkusit klidne i off
protoze na drivejsich forech to nebylo jak tady takze jsem moc rad
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Administrator
|
Panove, domluvte se pripadne prosim soukromou postou nebo v sekci Trenink - Offline: http://forums.czecharcade.com/forumdisplay.php?f=96
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
|
Zdarec, tak já jsem taky "jakoby" nový, chodil jsem se před půl rokem pod nickem OwNeD oX VeGa.. bohužel, jsem se na svůj starý nick už nedokázal přihlásit, tak jsem si vytvořil nový, ale co.. dost keců. Hrával jsem Street Fighter IV, někteří jedinci si mě snad ještě pamatují, pak jsem přešel na BlazBlue, Kvůli malé komunitě, spíše žádné.. jsem se na to rychle vyprdl.. a teď Se motám kolem Tekkena, jsem naučený 2D fighter a mám super těžké problémy se s hrou nějak skamarádit a hraji na Xboxu.. Ano, na tom příšerným ovladači.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Administrator
|
No to snad ne, kdo by si nepamatoval - howned ox vega! Kdybys chtel starej nick, tak napis a resetnem heslo
![]() Samozrejme je pro tebe idealni dorazit o vikendu do Prahy, kde te lidi s Tekkenem rychle naucej kamaradit. (Si prece neodpustim natahovak na turnaj, ne? )
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
|
Ano je to tak, Howned is back :-D Hele já bych se přijel možná podívat i s druhým hownedem, ten teď jede Tekkena se mnou.. Chci vás zas vidět v akci! Ne nechci hrát, to by byl moc rychlý proces se mnou :-D
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Administrator
|
Rychly proces to tam je s vetsinou lidi, kteri moc netrenuji. Prijedte a zucastnete se, samozrejme oba - nejvic se tak naucite.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|