Go Back   Czech Arcade Forums > Arcadia > Tekken 6: Bloodline Rebellion > Hlavní diskuze
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25.01.2010, 09:26   #41
Shiddo
Junior Member

Shiddo's Avatar

Ja hraju Asuku ^^

Ta postava me k Tekkenu vlastne dostala ^^ Kdyz jsem ji kdysi videl v nejakem videu ve skolni uniforme jak nekoho vyprasila, tak jako fanda anime jsem nemohl odolat a poridil si DR5 na PSP. Pak i 5 na PS2 a ted 6 a PS3 ^^
98% Tekkena hraju s ni ^^

V T6 mi padla do oka jeste Alisa. Opet kvuli designu postavy. Mecha-musume proste nema chybu ^^ Takze obcas za ni neco trenuju, ale Asuka je stale no.1 ^^

Nejak nehledim na styl ani jak dobre se za postavu hraje. Vybiram si skoro ve vsech hrach podle toho jak me postava zaujme nebo jak se mi libi ^^
Shiddo is offline   Reply With Quote
Old 25.01.2010, 09:39   #42
Cabelo
Senior Member

Cabelo's Avatar

Send a message via ICQ to Cabelo Send a message via MSN to Cabelo

Quote:
Originally Posted by Shiddo View Post
Ja hraju Asuku ^^

Ta postava me k Tekkenu vlastne dostala ^^ Kdyz jsem ji kdysi videl v nejakem videu ve skolni uniforme jak nekoho vyprasila, tak jako fanda anime jsem nemohl odolat a poridil si DR5 na PSP. Pak i 5 na PS2 a ted 6 a PS3 ^^

V T6 mi padla do oka jeste Alisa. Opet kvuli designu postavy. Mecha-musume proste nema chybu ^^ Takze obcas za ni neco trenuju, ale Asuka je stale no.1 ^^

Nejak nehledim na styl ani jak dobre se za postavu hraje. Vybiram si skoro ve vsech hrach podle toho jak me postava zaujme nebo jak se mi libi ^^
To je dobre :-) Asuka je docela fajn, bohuzel vetsina hracu s asukou se soustredi ted jen na reversal na hodinu :-) a na d/b+,4,4,3 coz pokud clovek nevi ze to posledni je high tak to dostane jako natural a je v pytli. :-)
Old 25.01.2010, 16:27   #43
CareFree_Artist
Senior Member

CareFree_Artist's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shiddo View Post
Ja hraju Asuku ^^

muj clovek
Old 07.03.2010, 20:12   #44
udenina_xsnake
Junior Member

no ja hravam za Hwoaranga ale obcas i za eddyho a Larsa...
udenina_xsnake is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2010, 15:10   #45
Cabelo
Senior Member

Cabelo's Avatar

Ja se vracim k Devil Jinovi, konecne jsem se v nem trochu nasel i v Tekken 6 a po dukladnejsim prozkoumani moznosti oki a dalsich veci jsem nasel styl jakym s nim hrat, Lars bude stale hlavni turnajova postava, protoze s nim hraju podleme uplne na jine urovni a ta postava mi ve vsech ohledech vyhovuje, ale hledal jsem nejakeho mishimas, protoze onich proste tekken je a i kdyz jsem myslel ze to bude spis kaz, tak devil jin se mi libi vic a mam za nej daleko vice nahrano. Doufam ze zacne nejaka hromadna priprava na turnaj a ze budou alespon nejake ambice a nebude to jak minulej advik. Uvidime.
Old 17.05.2010, 16:10   #46
solid__snake
Senior Member

solid__snake's Avatar

Po té kratoučké online seanci mě to zas chytlo. Takže jsem se pustil do nějakého toho tréninku... Hlavně úniky z chytaček a taky bych chtěl trochu prostudovat frame data.

Abych nebyl tak úplně OT... Uvažoval jsem, že si zkusim nějaké nové postavy, protože na "dobré" úrovni mám jen Leeho. S ostatníma bych si ani neškrt. Kouknu asi hlouběji na Leo a pozdějc možná i na Armora.

"I am the white void. I am the cold steel. I am the just sword. With blade in hand shall I reap the sins of this world and cleanse it in the fires of destruction. I am Hakumen. The end has come!"
solid__snake is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2010, 16:27   #47
Cabelo
Senior Member

Cabelo's Avatar

Me to chytlo hlavne proto, abych delal neco jineho nez se ucil :-D Dneska se mi to vede naplno :-D Nicmene neni moc s kym hrat a to je naprd.
Old 17.05.2010, 18:49   #48
headhot
Senior Member

Send a message via ICQ to headhot Send a message via Skype™ to headhot

v tekkenu je jasna volba Sagat
Old 18.05.2010, 19:10   #49
SubZ3ro
Junior Member

chtel bych se zucastnit letniho turnaje jak cv ssf 4 tak v tekkenu takze bych chtel zase zkusit hrat nejake postavy a spekuluju koho pze v podstate tu hru jsme mel fakt may 10 v konzoli ale mam rad neohrabane postavy takze jasna volba je ganryu a pak to se jeste uvidi az se do toho zase trosku dostanu
SubZ3ro is offline   Reply With Quote
Old 19.05.2010, 07:26   #50
headhot
Senior Member

Send a message via ICQ to headhot Send a message via Skype™ to headhot

Quote:
Originally Posted by SubZ3ro View Post
chtel bych se zucastnit letniho turnaje jak cv ssf 4 tak v tekkenu takze bych chtel zase zkusit hrat nejake postavy a spekuluju koho pze v podstate tu hru jsme mel fakt may 10 v konzoli ale mam rad neohrabane postavy takze jasna volba je ganryu a pak to se jeste uvidi az se do toho zase trosku dostanu
jak te znam tak to behem turnaje jeste tak 10x zmenis, nikdy jsem te nevidel hrat pouze za jednu postavu, muzem dat v tydnu nejaky trenink

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules