|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Junior Member
|
Ja hraju Asuku ^^
Ta postava me k Tekkenu vlastne dostala ^^ Kdyz jsem ji kdysi videl v nejakem videu ve skolni uniforme jak nekoho vyprasila, tak jako fanda anime jsem nemohl odolat a poridil si DR5 na PSP. Pak i 5 na PS2 a ted 6 a PS3 ^^ 98% Tekkena hraju s ni ^^ V T6 mi padla do oka jeste Alisa. Opet kvuli designu postavy. Mecha-musume proste nema chybu ^^ Takze obcas za ni neco trenuju, ale Asuka je stale no.1 ^^ Nejak nehledim na styl ani jak dobre se za postavu hraje. Vybiram si skoro ve vsech hrach podle toho jak me postava zaujme nebo jak se mi libi ^^ |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#44 |
|
Junior Member
|
no ja hravam za Hwoaranga ale obcas i za eddyho a Larsa...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
Ja se vracim k Devil Jinovi, konecne jsem se v nem trochu nasel i v Tekken 6 a po dukladnejsim prozkoumani moznosti oki a dalsich veci jsem nasel styl jakym s nim hrat, Lars bude stale hlavni turnajova postava, protoze s nim hraju podleme uplne na jine urovni a ta postava mi ve vsech ohledech vyhovuje, ale hledal jsem nejakeho mishimas, protoze onich proste tekken je a i kdyz jsem myslel ze to bude spis kaz, tak devil jin se mi libi vic a mam za nej daleko vice nahrano. Doufam ze zacne nejaka hromadna priprava na turnaj a ze budou alespon nejake ambice a nebude to jak minulej advik. Uvidime.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
Po té kratoučké online seanci mě to zas chytlo.
Takže jsem se pustil do nějakého toho tréninku... Hlavně úniky z chytaček a taky bych chtěl trochu prostudovat frame data. Abych nebyl tak úplně OT... Uvažoval jsem, že si zkusim nějaké nové postavy, protože na "dobré" úrovni mám jen Leeho. S ostatníma bych si ani neškrt. Kouknu asi hlouběji na Leo a pozdějc možná i na Armora. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
Me to chytlo hlavne proto, abych delal neco jineho nez se ucil :-D Dneska se mi to vede naplno :-D Nicmene neni moc s kym hrat a to je naprd.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
|
v tekkenu je jasna volba Sagat
|
|
|
|
#49 |
|
Junior Member
|
chtel bych se zucastnit letniho turnaje jak cv ssf 4 tak v tekkenu takze bych chtel zase zkusit hrat nejake postavy a spekuluju koho pze v podstate tu hru jsme mel fakt may 10 v konzoli ale mam rad neohrabane postavy takze jasna volba je ganryu a pak to se jeste uvidi az se do toho zase trosku dostanu
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|