|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
panove mě přitáhl a nepustí už
navíc i moje mladá to se mnou hraje a občas se i na online ukáže !
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
|
Venujte se pls predstaveni, debatu presunte do Trashtalk Chat nebo do relevantniho fora.
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
Ahoj
Zdravím všechny zde přítomné na PSN mám Nick Drbalini jinak jsem (Ondřej (25)Praha) hrával sem hodně tekkena asi jako většina z Vás nejvíce TTT podle mě nejlepši díl samozřejmně ne online .Zkusil sem T6 a asi mě to už nebere za to sem dlouho pokukoval po SF4 ale čekal sem až na SSF4 ,jelikož sem jeho vydání zjistil asi 2 měsíce před .Jinak k samotný hře moc se mi libí hezký vzpomínky na SF2 což byl první a poslední SF co sem hrál až doted jinak nevim co dál ,sem online skoro každej den tak neni problém add nebo message OK to je vše mějte se a hodně zdaru .O |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
Kurňa, ze začátku to vypadalo na nového tekkenistu do party a nakonec z tebe vyleze strretfighterista.
![]() Každopádně vítej.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Zdar,
Tekkena hraju od TTT s mensima prestavkama az do ted... myslim ze sem uz hral se Solid snakem po netu... kterej mi teda zatim bezi priserne, ale cekem na ukonceni pripojeni od O2 sracu a novy upc by pak uz melo byt v pohode. SSF4 mam taky, ale docela v tom plavu na sixaxisu |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
Dobrý večer (či jakakoliv jiná denní doba)
na PSN jsem jako ajlend,mohl bych vám vyprávět dlouhý příběh o těchto přezdívkách,avšak,zkrátím to,už ani nevím jak vznikla první přezdívka..aha..jo,jsem Daniel,taakže první přzdívku by jsme měli.druhá! tak tu historku si vezmu do hrobu (možná ne ,no ale nepovím vám ji),teď párám ssf4 a co vám budu povídat,baví tekkena nehraju,jen dříve na ps2 jsem hrával čtyřku,jsem z Brna a věk? pleaaase
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
kaamo ses si jistej? tak za prve ...myslim ze muj vek neodpovida tvym predstavam ,a za druhe,nehodlam se ztrapnit pred skillou jako ty .D
EDIT:lidi sorry za OT
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Administrator
|
C'mon, nejsme zadnej underground 18+
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
|
to jsem rad,ale nekdo to proste nema rad
a tady to asi nema smysl rozebirat myslim (nevim jak je toto forum uvolnene... )
Last edited by danny; 26.07.2010 at 16:04. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|