|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
http://xbox360.ign.com/dor/objects/3...uri_30810.html nevim kde ho nasli ale je divnej ale to ultra je fakt vytlem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
tak Hakan sa tam podla mojho nazoru nehodi , je ako pest na oko
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
A když už jsem si myslel, že začnou dělat dobré postavy (Juri), přijdou s něčím tak pitomým, jako Hakan... Ach jo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Otresnej sasek
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Podle me do ty hry designove zapada, precijen do SF kdyby daly stredovekeho rytire a metalistu, tak nejakym zahadnym zpusobem tam nakonec zapadnou.
Spise vidim problem v tom, ze je to grabber. Co to je proboha za napad, dat tam celkem DVE dalsi chytaci postavy. (+0.5, Makoto by se tam teoreticky dala zapocitat) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
mě osobně se hnusí tyto "komické" postavy...proto v SF alpha 3 mě nasr*li blankou, ze které udělali komickýho šaška a i ve SF4 s tím pokračují..přitom to byla původně tak efektivně drsná postava...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Blanka byl komik vzdy. Vzdy mel pri utrpeni extremne komicke vyrazy, viz tema "Jak prezit turnaj" v sekci "Ceske turnaje".
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
v SF2 ještě komik nebyl...to započalo až serií alpha...(navíc měl respekt vzbuzující vizáž - kdežto dnes je to šašek už od pohledu)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Nevadí mi "šaškovské" postavy. Třeba Dan mi přijde povedený. Nebo Taokaka, Bang z BlazBlue... Ty jsou prostě vtipné, ale zároveň i stylové a cool. Hakan je prostě jen trapný. Může mi např. někdo vysvětlit co to má na hlavě?
![]() "I am the white void. I am the cold steel. I am the just sword. With blade in hand shall I reap the sins of this world and cleanse it in the fires of destruction. I am Hakumen. The end has come!" Last edited by solid__snake; 11.03.2010 at 22:40. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|